Projekti Strehimore për jetimët

Gjelltorja Humanitare - Pejë

Kuzhina Humanitare - Ferizaj

Përkujdesja ndaj jetimëve

 

 

 

 


(26.06.2013) Falenderojmë z.Safet Bytyqi nga Belgjika për vazhdimin e pagesës për dy jetimë në shoqatën tonë.

(26.06.2013) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë Bashkim Kryeziu nga Danimarka për vazhdimin e pagesës për një Jetim në shoqatën tonë.

(24.01.2013) Falenderojmë z.Nazmi Ajgeraj nga Zvicra për vazhdimin e pagesës për një Jetim në shoqatën tonë.

(10.01.2013) Falenderojmë z.Safet Bytyqi nga Belgjika për marrjen nën përkujdesje financiare të dy jetimëve në shoqatën tonë .

(01.01.2013) Falenderojmë z.Zehadin Ajgeraj nga qyteti Bern nga Zvicra për marrjen nën përkujdesje financiare të një jetimi në shoqatën tonë .

(16.10.2012) Falenderojmë znj.Suzana Hasani  për marrjen nën përkujdesje financiare të një jetimi në shoqatën tonë .

(05.10.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë Afrim Hoxha nga qyteti Lozan në Zvicër për marrjen nën mbikqyrje financiare të një jetimi në shoqatën tonë.

(05.10.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë Halil Hoxha nga qyteti Lozan në Zvicër për marrjen nën mbikqyrje financiare të një jetimi në shoqatën tonë.

(05.10.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë Sulejman Hoxha nga qyteti Lozan në Zvicër për marrjen nën mbikqyrje financiare të një jetimi në shoqatën tonë.

(05.10.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë haxhi Sinan Hoxha nga qyteti Lozan në Zvicër për marrjen nën mbikqyrje financiare të një jetimi në shoqatën tonë.

(26.09.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë Bajram Ajgeraj nga Zvicra për marrjen nën mbikqyrje financiare të një jetimi në shoqatën tonë.


(23.08.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë z.Arben Ademi nga qyteti Winterthur i Zvicrës për marrjen nën mbikqyrje financiare të dhjet jetimëve në shoqatën tonë. 

(11.08.2012) Falenderojmë z.Daut Latifi dhe znj.Mirvete Selimi nga Zvicra për marrjen nën përkujdesje financiare të dy jetimëve në shoqatën tonë .


(11.08.2012) Falenderojmë Zejnie Selimi nga Zvicra për marrjen nën përkujdesje financiare të një jetimi në shoqatën tonë .

 

(08.08.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë Bashkim Kryeziu nga Danimarka për marrjen nën mbikqyrje financiare të një jetimi në shoqatën tonë.

(07.08.2012) Falenderojmë z.Nazmi Ajgeraj nga Zvicra për marrjen nën përkujdesje financiare të jetimit të dytë në shoqatën tonë .

 

 

Video e Javës

Gjelltorja Humanitare - PRIZREN

Gjelltorja Humanitare - Pejë

Gjelltorja Humanitare - Prishtinë

Ndihmë skamnorveDizajnuar nga:
V.S

www.jetimat.com Te nderuar dhe të rrespketuar

ESSELAMU ALEJKUM WE RAHMETULLAHI WE BEREKATUHU

Paqa , Mëshira dhe Bereqeti i Zotit qoftë mbi ju


Në fillim ju falenderojmë për vizitën tuaj në faqen tonë, njëkohësishtë ju bëjmë thirrje që të kontribuoni edhe ju në lehtësimin e jetesës së kategorive me nevoje në Kosovë.

Këtu do ti gjeni informatat mbi punën dhe aktivitetin tonë.

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” është themeluar në vitin 2009 dhe fokusohet në aktivitete humanitare siq janë:

1. Ndihmë financiare mujore për jetimë

2. Hapja e kuzhinave humanitare që ta shuajmë sadopak urinë dhe etjen tëk personat me gjendje të rëndë sociale.

3. Ndihmë materiale si dhe ndihmë në veshmbathje dhe ushqimore kategorive të rënda sociale.

4. Ndërtimi dhe menagjimi i qendrës për strehimin e jetimëve dhe fëmijëve të braktisur, ky është projekti final ( Lusim Zoti ta arrijmë këtë qëllim sa me shpejtë)

Në vijim do të shtjellojmë secilen pik pak më gjerësishtë:

1. Ndihmë financiare mujore për jetimë


Të dashur dhe shumë të rrespektuar, dita ditës numri i jetimëve sa vjen dhe shtohet, poashtu edhe gjendja ekonomiko-sociale po rëndohet tej mase.

Shoqata jonë ka të rregjistruar më shumë se 350 jetimë nga i gjithë territori i Kosovës që presin ndihmën tuaj.

Rëndësia dhe vlera e jetimit është shumë e madhe te Zoti i gjithësisë, andaj ne do ta cekim vetëm një thënje të derguarit tone a.s. i cili na mëson duke thënë: Të pakten ledhatone jetimin, njëher ta ledhaton jetimin, sa kime flok ka në kokën e tijë, aq shpërblime ke te Zoti i gjithësisë.

Për të marrur në përkujdesje financiare mujore një jetim është shumë kollaj dhe thjeshtë, mjafton të na dërgoni një email me kërkesën tuaj ose te thërrisni në numrin e telefonit të shoqatës dhe ne ju informojmë më hollësishte për procedurën që duhet të ndjekni.

Ajo që ja vlen ta cekim ne këtë pikë është edhe kjo: paga mujore per një jetim eshte 35 euro në muaj, pagesa duhet të bëhet në gjirollogarin e shoqatës të pakten për gjashtë muaj, me të arritur shuma e paguar ne gjirollogarin e shoqatës, ne ju dergojmë të gjitha të dhënat e jetimit si dhe numrin kontaktues të tijë, ku ju mund të keni kontakt direkt me të. Për më shumë hollësi na shkruani ose na kontaktoni në numrat tanë të telefonit.


2. Hapja e kuzhinave humanitare që ta shuajmë sadopak urinë dhe etjen tek personat me gjendje te rëndë sociale.


 

Të gjithë ne jemi të vetëdijshëm për situatën dhe gjendjen sociale që është tek ne, andaj njëra ndër projektet tona që sadopak ta shuajmë etjen dhe urinë është edhe Karvani i sofrës humanitare apo ashtu siç i kemi quajtur ne Gjellëtoret humanitare.

Shoqata bamirëse “Jetimat e Ballkanit” qysh ne themelimin e saj, ka në gjirin e saj edhe kuzhinat humanitare, aktualisht kemi kuzhinën humanitare në qytetin e Pejës, ku janë të regjistruar mese 370 persona që ushqehen çdo ditë me nga një shujtë ditore, po ashtu kemi edhe kuzhinën tjetër ne qytetin e Ferizajit ku në te kemi të regjistruar 100 persona.


Kemi kërkesa të shumta që te hapen kuzhina edhe ne qytete tjera, ne e lusim Zotin e gjithësisë të na e mundëson që ti hapim atje ku nevoja është me e madhe.

Kategoritë që ushqehen në gjellëtoret e shoqatës sonë janë: Jetimë, Invalid të luftës, Skamnor, të gjithë këta me gjendje të rënde sociale.

Nuk është e lehtë të gatuash për 500 persona  persona çdo ditë( aq sa janë deri tani duke u ushqyer ), por duke e falënderuar Zotin dhe bizneset dhe të gjithë juve me vullnet të mirë, ne kemi arritur ta mbajmë kuzhinën qe 18 muaj ne qytetin e Pejës.

Ashtu si në qytetin e Pejës, Ferizajit edhe në qytetin e Prizrenit neve presim në angazhimin dhe ndihmën e bizneseve të këtij qyteti si dhe banorëve të saj, poashtu mirëpresim edhe ndihmën tuaj te dashur vëllezër dhe motra.

Ky karvan humanitarë shpresojmë që të arrin në çdo qytet të Kosovës, andaj të dashur vëllezër e motra, bëhuni pjesë e kësaj mirësie, mjafton një dua e nevojtarit dhe të të shpërblen Zoti.

Presim jo vetëm të na ndihmoni, por edhe ti vizitoni kuzhinat tona dhe ta shihni realitetin vet.

Për me shumë informata rreth kuzhinave tona, na kontaktoni përmes numrave tanë te telefonit si dhe në email adresat tona.

Allahu ju shpërbleftë

 3. Ndihme materiale si dhe ndihme ne veshmbathje dhe ushqimore kategorive te renda sociale.


 

Falë ndihmës së shumë marketeve, butiqeve, donatorëve dhe bizneseve tjera, ne kemi ndihmuar dhe ndihmojmë materialisht,  ne gjëra ushqimore dhe në veshmbathje shumë familje me varfëri të skajshme.

Ka shume familje nevojtare te cilat jetojnë larg kuzhinave tona e sidomos nëpër vise malore, shoqata jonë i viziton dhe ju ndihmon ne çdo aspekt.

Ka prej tyre të cilët kanë nevojë për ushqim, veshmbathje, ilaçe, etj....Ju lutemi ti shikoni videot ne faqen tonë dhe ato pamje flasin vet.

Nuk janë të pakët ato familje që me të vërtet kanë probleme edhe me ushqim, e sidomos me ilaçe.

Jemi gjithmonë ne kërkim të këtyre familjeve, ne i kemi te regjistruara shumë prej tyre, ju lutemi , vëreni dorën në zemër dhe na vizitoni ne, e ne të ju drejtojmë drejt tyre.

 

Ju informojmë edhe gjënë më të rëndësishme: Duke falënderuar Zotin dhe një bashkatdhetarë tonin që jeton në Luksemburg, ne e kemi bërë me shtëpi të re një familje me gjendje  shumë te rëndë sociale.

 

Presim ne ndihmën dhe bashkëpunimin tuaj

 

Zoti ju ruajt ju dhe familjet e juaja.

  

4. Ndërtimi dhe menagjimi i qendrës për strehimin e jetimëve dhe fëmijeve të braktisur, ky është projekti final ( Lusim Zotin ta arrijmë këtë qëllim sa me shpejtë)


 

Jemi të angazhuar panderprer për të arritur qellimin final të shoqatës.

Projekti është në përpunim e siper dhe sapo te përfundojë ne do ta shfaqim edhe në faqen tone.

 

Dhe për fund, te dashur dhe të nderuar, të mendojme në vetëvete dhe familjet e tona, dhe mos të harrojmë se tek Zoti nuk humbë asgje, na ndihmoni tua lehtesojme jeten jetimëve , skamnorëve dhe nevojtarëve.

Andaj apelojmë dhe ju bëjmë thirrje që të inkuadroheni edhe ju për të na ndihmuar, pra cdo lloj sadake-lëmoshe, kurban, ndihme materiale, ushqimore apo në veshmbathje është e mirëseardhur tek ne.


Zoti ju ruajt juve dhe familjet e juaja.

 

 

 

 

Kontakti

 

00381 29 224 244
00377 45 459 856
00377 44 715 101
ose ne email adres
jetimat@hotmail.com

 

Ju mund të jepni kontributin tuaj:

---------------------------------------------------


1.Pagesa në euro
- ProCredit Bank - Kosovo
- Përfituesi: SHOQATA BEMIRESE JETIMET E BALLKANIT
Numri i llogarisë: 1110-318280-0001-40
SWIFT Code: MBKOXKPR
---------------------------------------------------
2.Pagesa në franga (SFR)
- ProCredit Bank - Kosovo
- Përfituesi: SHOQATA BEMIRESE JETIMET E BALLKANIT
Numri i llogarisë:  1110-318280-0103-25
SWIFT Code:     MBKOXKPR
----------------------------------------------------

BANKA EKONOMIKE

Banka Ekonomike
Përfituesi: SHBJB
Numri i llogarisë: 1401000000556862
SWIFT Code: DEUTDEFF
(Intermediary Bank)

Shoqata në FACEBOOK

Falenderojmë:

 

 

 

 

 

(13.10.2013) Falenderojmë z.Ibrahim Veliji nga kantoni Valis i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Zaedin Aljiti nga kantoni Valis i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Jonuz Veliji nga kantoni Valis i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Ardian Mziu nga kantoni Valis i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Esmir Ajdini nga kantoni Valis i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Ismet Shabani nga kantoni Valis i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Lulzim Beqiri nga Fshati Cegran i Maqedonis për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Rushan Beqiri nga Fshati Cehran i Maqedonis për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Xhelal Shehu nga kantoni Vaud i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Nevruz Spahiu nga kantoni Baud i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë Argjendaria Bekimi - Prizren për dhënjen e dy kurbanave në shoqatën tonë.

(13.10.2013) Falenderojmë z.Avni Nuredini nga kantoni Vaud i Zvicres për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë z.Nuredin Sahatxhiu për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë z.Mergim Istrefaj për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë z.Sylejmon Hoxha për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë z.Bashkim Kafexholli për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë znj.Fahrije Hoxha për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë z.Sinan Hoxha për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë z.Nevruz Spahiu për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(10.10.2013) Falenderojmë z.Xhelal Shehu për dhënjen e një kurbani në shoqatën tonë.

(25.07.2013) Falenderojmë z.Amir Rrmoku nga Prishtina për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(25.07.2013) Falenderojmë z.Nasel Dinaj për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Pejë

(20.05.2013) Falenderojmë  "OPTIMUM SHPK" për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(20.05.2013) Falenderojmë  "CUFI TRADE" për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(20.05.2013) Falenderojmë Market  "PLANETI" për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(20.05.2013) Falenderojmë  Qebaptoren "HYSKA" për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(30.04.2013) Falenderojmë z.Rushan Beqiri nga Maqedonia për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(21.04.2013) Falenderojmë Kuvendin Komunal të Pejës për ndihmën e dhënë në gjëra ushqimore për kuzhinën tonë humanitare në Pejë.

(13.04.2013) Falenderojmë z.Muhamet Cerkezi për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(08.04.2013) Falenderojmë "Devolli Corporation" për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Pejë

(22.03.2013) Falenderojmë "Devolli Group" për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Pejë

(11.03.2013) Falenderojmë firmën "Rizam Holding" për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(25.02.2013) Falenderojmë z.Fisnik Kastrati nga Gjermania për kontributin e dhënë në shoqatën tonë


(24.01.2013) Falenderojmë z.Nazmi Ajgeraj nga Zvicra për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(16.01.2013) Falenderojmë KFOR-in
Gjerman i cili ndihmoi gjelltoren humanitare në Prizren me gjëra ushqimore

(10.01.2013) Falenderojmë z.Safet Bytyqi nga Belgjika për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(28.12.2012) Falenderojmë z.Sinan Hoxha nga qytet Lozan i Zvicrës për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(26.12.2012) Falenderojmë Korporatën "DUKAGJINI" me në krye z. Ekrem Lluka për kontributin e dhënë në kuzhinën tonë humanitare në qytetiin e Pejës

(25.12.2012) Falenderojmë z.Daut Nurqaj për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Pejë

(25.12.2012) Falenderojmë znj.Arjeta Musliqi për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(17.12.2012) Falenderojmë Islamische Jugend-Visp / Rinia Islame Visp - R.I.V nga Zvicra për kontributin e dhënë në veshmbathje për shoqatën tonë.

(06.12.2012) Falenderojmë shoqatën "KARITAS KOSOVA"  për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(06.12.2012) Falenderojmë mishtoren "ILIRI" nga Prizreni për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(06.12.2012) Falenderojmë qebaptoren "HYSKA" nga Prizreni për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Prizren

(02.12.2012) Falenderojmë z.Sylejman Istrefaj nga Belgjika për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(28.11.2012) Falenderojmë znj.Suzana Hasani për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(05.10.2012) Falenderojmë z.Mentor Kelmendi nga Peja për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(01.10.2012) Falenderojmë z.Konstantin Brayer nga qyteti Munchen - Gjermani për kontributin e dhënë në shoqatën tonë

(10.09.2012) Falenderojmë z.Shaban Haliloglu nga qyteti Istanbul i Turqisë
i cili dha sadaka në shoqatën ton

(07.09.2012) Falenderojmë z.Azem Morina
i cili dha sadaka në shoqatën ton

(30.08.2012) Falenderojmë z.Nazmi Kadrijaj
i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(23.08.2012) Falenderojmë z.Esat Kastrati
i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(23.08.2012) Falenderojmë N.P.SH "Arjan-Arjaniti" nga Peja
i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(22.08.2012) Falenderojmë z.Isa Cefinaj i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(20.08.2012) Falenderojmë z.Arben Sadiku i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(19.08.2012) Falenderojmë z.Enver Sadiku i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(18.08.2012) Falenderojmë z.Kushtrim Neziri
i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(17.08.2012) Falenderojmë Komunën e Pejës me kryetar Ali Berishën për kontributin e dhënë në gjelltoren humanitare në Pejë

(17.08.2012) Falenderojmë z.Mazllum Sadiku i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(16.08.2012) Falenderojmë z. Sadulla Zeqiri i cila dha zeqatin në shoqatën tonë (Allahu e Shpërbleftë)

(16.08.2012) Falenderojmë z.Sali Kelmendi i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(16.08.2012) Falenderojmë z. Lum Gjakova i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(15.08.2012) Falenderojmë mishtoren "EMSAL" në Pejë me pronar Kujtim Shala i clili ndihmoi me mish kuzhinen humanitare në Pejë

(15.08.2012) Falenderojmë z.Sali Kelmendi i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(15.08.2012) Falenderojmë lëvizjen rinore "Rilindja" në Pejë e cila ndihmoi shoqatën tonë

(15.08.2012) Falenderojmë z.Bujar Loha  i cila dha zeqatin në shoqatën tonë (Allahu e Shpërbleftë)

(15.08.2012) Falenderojmë z.Nexhmedin Fejzullahu i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(14.08.2012) Falenderojmë z.Nazmi Ajgeraj nga Zvicra  i cili dha zeqatin në shoqatën tonë (Allahu e Shpërbleftë)

(14.08.2012) Falenderojmë z.Tefik Krasniqi i cila dha zeqatin në shoqatën tonë (Allahu e Shpërbleftë)

(14.08.2012) Falenderojmë znj. Drita Zogaj nga qyteti i Oslos në Norvegj për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(14.08.2012) Falenderojmë Farmacin "Besa Fram" i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(14.08.2012) Falenderojmë z. Xhavit Elezaj i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(14.08.2012) Falenderojmë z. Veton Vokshi i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(14.08.2012) Falenderojmë z.Vedat Gjakova për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(14.08.2012) Falenderojmë z. Xhemajl Zenun Shala i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(14.08.2012) Falenderojmë znj.Advije LLanqari e cila dha zeqatin në shoqatën tonë (Allahu e Shpërbleftë)

(13.08.2012) Falenderojmë z.Xheladin Hyseni i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(13.08.2012) Falenderojmë z.Agim Halilaj nga New Yorku i Amerikës i cili dha sadaka në shoqatën tonë

(13.08.2012) Falenderojmë z.Jeton Nushi i cili ndihmoi me Miell kuzhinën tonë humanitare në Pejë.

(13.08.2012) Falenderojmë z.Xhabir Muka për dhënjen e një kurbani në gjelltoren humanitare në Pejë.

(13.08.2012) Falenderojmë z.Nexhat Rexhaj për sadakanë e dhënë në shoqatën tonë.

(13.08.2012) Falenderojmë z.Ekrem Begolli për sadakanë e dhënë në shoqatën tonë.

(13.08.2012) Falenderojmë znj.Sabrie Gacaferi për sadakanë e dhënë në shoqatën tonë.

(13.08.2012) Falenderojmë z.Arsim Muhaxheri për sadakanë e dhënë në shoqatën tonë. 

(13.08.2012) Falenderojmë z.Blerim Baloku për sadakanë e dhënë në shoqatën tonë.

(11.08.2012) Falenderojmë Shehadin Badalli nga Zvicra për ndihmën e dhënë në shoqatën tonë.

(09.08.2012) Falenderojmë Restaurantin "AS" në Pejë për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(09.08.2012) Falenderojmë restaurant "TROFTA"-Istog për iftarin e shtruar me peshk në gjelltoret tona humanitare në Pejë dhe Ferizaj .

(08.08.2012) Falenderojmë Haxhi Sinan Hoxha nga qyteti Lozan - Zvicër i cili dha zeqatin në shoqatën tonë (Allahu e Shpërbleftë)

(08.08.2012) I falenderojmë Mergim Istrefaj, Serafina Istrefaj, Gometa Istrefaj për ndihmën e dhënë në shoqatën tonë.

(08.08.2012) Allahu e shpërbleftë vllaun tonë Abdurrahman nga qyteti Koplens në Gjermani për ndihmën e dhënë në shoqatën tonë.


(08.08.2012) Allahu e shpërbleftë z.Armend Tahir Imani nga Prishtina për ndihmën e dhënë në shoqatën tonë .


(07.08.2012)
Falenderojmë Farmacin "BESA" për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(28.07.2012) Falenderojmë Namik - Visare Shabi për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(28.07.2012) Falenderojmë z.ARIANIT NIKQI për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(27.07.2012)  Allahu e shpërbleftë z.Berat Bacaj për sadakanë e dhënë në shoqatën tonë.

(26.07.2012)
Falenderojmë z.Bardhyl Alijaj nga Jon Shoping ( SUEDI ) për zeqatin e dhënë në shoqatën tonë.

(26.07.2012)
Falenderojmë z.Hasan Lluka për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(26.07.2012)  Falenderojmë z.Beqir Berisha nga Kantoni i Argaos (Zvicër) i cili shtroi një iftar në kuzhinën tonë humanitare Allahu e shpërbleftë.  

(25.07.2012)  Falenderojmë z.Ardian Haxhiu për donacionin e dhënë për iftar në kuzhinën tonë humanitare Allahu e shpërbleftë. 

(25.07.2012)  Allahu e shpërbleftë z.Sali Kelmendi për sadakanë e dhënë në kuzhinën tonë humanitare  

(25.07.2012)  Allahu e shpërbleftë z.Sejdi Ahmeti për sadakanë e dhënë në kuzhinën tonë humanitare 

(24.07.2012) Falenderojmë vllaun tonë Rexhën nga Gjermania për dhënjen e zeqatit në shoqatën tonë 

(23.07.2012) Allahu e shpërbleftë znj.Gili për sadakanë e dhënë në kuzhinën tonë humanitare

(23.07.2012) Allahu e shpërbleftë z.Bujar Lama i cili dha sadaka në kuzhinën tonë humanitare

(22.07.2012) Falenderojmë z.Mergim Istrefi nga Belgjika i clii shtroi një iftar në kuzhinën humanitare të Pejës

(21.07.2012) Allahu e shpërbleftë z.Bujar Gojani për ndihmën e dhënë në kuzhinën tonë humanitare

(21.07.2012) Falenderojmë z.Muharrem Sulqa për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.

(20.07.2012) Në iftarin e parë në kuzhinat tona humanitare u shtrua iftar për 300 persona , për 200 persona në gjelltoren e pejës ndërsa për 100 persona në qytetin e Ferizajit

(19.07.2012) Falenderojmë
z.Daut Ametin nga qyteti i Londrës - Angli për donacionin e dhënë për iftar në kuzhinën tonë humanitare.

(19.07.2012) Falenderojmë z.Princ Dubroshi për kontributin e dhënë me gjëra ushqimore në kuzhinën e Pejës.


 

Emisioni ne Radio Dukagjini

Make sure you have at least Flash Player 7. If not,please download.

Përkrahës MedialPërkrahës Medial

  • Përkrahës Medial
  • Përkrahës Medial
  • Përkrahës Medial
  • Përkrahës Medial
  • Përkrahës Medial
  • Përkrahës Medial
  • Përkrahës Medial

I falenderojm për mbështetje

maps jetimat

Statistika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterSot20
mod_vvisit_counterDje93
mod_vvisit_counterKëtë javë398
mod_vvisit_counterJavën e kaluar542
mod_vvisit_counterKëtë muaj1959
mod_vvisit_counterMuajin e kaluar834
mod_vvisit_counterGjithsej210458

Online (20 minutes ago): 3
Your IP: 54.227.41.242
,
Today: Nan 28, 2014
Tani jane 2 vizitorë n'linjë